Pentru consiliere gratuită, sună acum la 0722.596.252

 

qsyssec.ro este domeniul online a companiei IQSECURE. Aceasta este identitatea noastră din mediul virtual și vă invităm să descoperiți serviciile noastre.

Compania IQSECURE este o companie autorizată pentru lucrări electrice și de curenți slabi, alarme de semnalizare a efracțiilor, alarme de semnalizare a incendiilor, interfonie și control acces pentru case, vile, clădiri, cablaje pentru rețele de televiziune prin cablu, automatizări și furnizarea echipamentelor necesare acestor instalații.

Experiența de 15 ani a specialiștilor firmei în lucrări de diverse complexități este garanția unor lucrări de calitate.

Serviciile oferite includ consilierea gratuită a clienților, furnizarea componentelor și echipamentelor necesare proiectului, instalarea și punerea în funcțiune și, acolo unde este cazul, a analizei de risc.

De asemenea, punem accent pe integrarea serviciilor, astfel că o instalare poate fi urmată ulterior de servicii de întreținere a funcționării lor, IQSECURE oferind condiții avantajoase pentru contracte de mentenanță ale sistemelor.

Unele sisteme pot fi modernizate prin adăugarea unor echipamente care aduc plus valoare sistemului și, ceea ce e mult mai important, pot asigura un management unitar al acestora.

Prima noastră opțiune este de a ne consilia clienții pentru alegerea celei mai bune soluții tehnice adaptate nevoilor lor.

De aceea, pe site veți găsi o serie de oferte de echipamente care se pretează la niște cerințe generale, dar cele pe care le ofertăm și le instalăm, în urma analizei, vor fi acelea care asigură cerințele de securitate la un cost cât mai avantajos pentru beneficiar. Fiecare ofertă va fi personalizată și va ține cont de specificitatea locației.

Unele servicii pot fi gratuite, acestea fiind specificate corespunzător în prezentare!

Pentru a vedea toate serviciile noastre mergeți AICI 

Dacă doriți o ofertă personalizată sau aveți nevoie de o informație, mergeți AICI

LICENȚA de funcționare: