Pentru consiliere gratuită, sună acum la 0722.596.252

 

 

Sistemele de automatizări pot elimina în multe cazuri necesitatea intervenției unui operator, mai ales acolo unde sunt acțiuni repetitive.

IQSECURE este axată pe automatizări de tip Smart home, porți, bariere, implementări de soluții de gestionare hotel, SPA.

Un sistem din cadrul unui hotel, de exemplu, poate să reducă căldura atunci când turistul lipsește din cameră și poate să revină la temperatura de confort după o comandă programată sau o poate comanda chiar turistul cu ajutorul unei aplicații mobile. Aerul condiționat poate și trebuie oprit atunci când este deschisă fereastra. Aceste comenzi pot fi date și de automatizări locale dar pot fi mult mai eficient integrate într-un sistem care gestionează tot ceea ce ține de managementul unui hotel sau al unei clădiri.

Aceste sisteme sunt integrate astfel, cardul primit la cazarea în hotel poate fi folosit și pentru accesul la diferite facilități ale locației, salon masaj, SPA, cafenea, restaurant, având rol și de portofel electronic.

La sfârșit, prin sistemul de gestionare, se contabilizează toate activitățile care presupun plăți și acestea apar în factura finală.

Funcționarea unui astfel de sistem, produs de RESEL- Iași, o puteți vedea AICI, pentru centru SPA,  AICI sau AICI, pentru hotel.

 

Puteți solicita informații suplimentare sau o ofertă personalizată la contact IQSECURE