De la intrarea în vigoare a Regulamentului 2016/679/UE, cunoscut și ca GDPR (General Data Protection Regulation) s-au impus anumite reguli care vizează modul de prelucrare ale datelor personale.

Responsabilitatea IQSECURE SRL este de a a avea grijă de datele personale puse la dispoziție de partenerii și colaboratorii noștri, astfel că dorim să menționăm câteva aspecte importante:

Scopul prelucrării datelor personale

IQSECURE prelucrează date cu caracter personal în scopul prestării serviciilor și comercializarii echipamentelor din portofoliul nostru, pentru a comunica eficient ofertele, promoțiile și listele noastre de prețuri, pentru a trimite articole și fișiere video informative privind noile tehnologii. Datele personale sunt prelucrate pe toată durata colaborării, până în momentul în care se solicită încetarea folosirii acestora.

Pe scurt, prelucrarea datele personale se realizează în următoarele scopuri:

  • Îndeplinirea obligațiilor și drepturilor ce decurg din contractul încheiat, o parte dintre date putând fi transmise către firmele de curierat, în cazul în care se livrează echipamente sau documente către client;
  • Comunicarea și promovarea ofertelor, promoțiilor, listelor de prețuri, evenimentelor:
  • Email;
  • Newsletter – campanii de newsletter cu ultimele promoții, oferte și noutăți;
  • Publicitate online personalizată – promovare orientată pe platformele Google și Facebook

Categorii de persoane vizate

Prelucrăm datele următoarelor categorii de persoane fizice și juridice: clienți sau potențiali clienți, vizitatorii ai site-ului sau ai blogului nostru, precum și persoanele care au interacționat cu pagina de facebook www.facebook.com/iqsecuresolutions.ro.

Tipuri de date prelucrate

Cu scopurile mai sus menționate, prelucrăm următoarele tipuri de date:

  • Datele juridice ale companiilor partenere, numele complet al reprezentaților legali, adresa de e-mail, numărul de telefon, seria și numărul de buletin al reprezentaților companiei
  • Numele companiilor potențiali clienți, numărul de telefon și adresa de email asociată
  • Adresa IP a celor cu care interacționăm în mediul online pe platformele Google, Facebook sau platforme de marketing.

Prelucrarea datelor în alte scopuri decât cele contractuale și legale, se va realiza doar în funcție de alegerile persoanei interesate.

Drepturi

Dreptul de a fi informat: Odată oferit consimțitul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana în cauză are dreptul de a fi informat despre modul în care datele personale sunt folosite. De asemenea, datele personale pot fi accesate și modificate și se poate în același timp revoca consimțământul inițial.

Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor personale: Conform GDPR o persoană are dreptul de a restricționa prelucrarea datelor personale, astfel că vom prelucra datele în funcție de alegerile persoanei care și-a dat consimțământul.

Portabilitatea datelor: dreptul de a primi (direct sau prin intermediul unui alt operator indicat) datele într-un format structurat și care poate fi citit în mod automat.

Dreptul de a fi uitat: Un alt drept important este dreptul la ștergerea datelor (sau de a fi uitate). Principiul general este că o persoană are dreptul de a cere ștergerea datelor personale.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Contact și suport privind protecția datelor personale

Toate aceste drepturi mai sus menționate se pot exercita printr-o cerere transmisă pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.