Dahua, marcă de top

Zhejiang Dahua Technology Co, Ltd. (Dahua Technology) este un lider în lume pentru soluțiile IoT și furnizor de servicii de securitate.

Pe baza inovațiilor tehnologice, Dahua oferă soluții, sisteme și servicii de securitate end-to-end pentru a crea valori pentru operațiunile orașului, managementul corporativ și consumatori.

În prezent are peste 16.000 de angajați din care 50% ingineri în cercetare și dezvoltare.

 De la lansarea primului DVR de 8 canale , în 2002, Dahua Technology a investit în inovare tehnologică 10% din venituri, pe an.

A fost prima companie care a dezvoltat o tehnologie, în 2013, HDCVI, care permite o rezoluție HD pe linii de transmisie obișnuite, folosite până atunci numai pentru semnal analogic, cablu coaxial sau UTP, reducând astfel costurile de trecere de la cea mai bună rezoluție pentru o cameră analogică, 960H la rezoluție HD, la început 720p, acum ajungând la 4 Megapixeli, 5 Megapixeli și 4k.

Se transmit 3 semnale pe același cablu - video, audio și PTZ, fără latență.

Produsele Dahua au caracteristici revoluționare care includ recunoaștere facială, protecție perimetrală și altele despre care vă voi spune în curând.

Puteți cunoaște unele dintre echipamente AICI sau puteți cere informații suplimentare despre portofoliul de produse Dahua AICI.

Unele dintre cele mai recente produse sunt camerele cu tehnologie full color, cu senzor STARVIS. Puteți vedea în  VIDEO  performanțele deosebite pe care le au aceste camere. Sursa https://www.dahuasecurity.com