De la intrarea în vigoare a Regulamentului 2016/679/UE, cunoscut și ca GDPR (General Data Protection Regulation) s-au impus anumite reguli care vizează modul de prelucrare ale datelor personale.

Responsabilitatea IQSECURE SRL este de a a avea grijă de datele personale puse la dispoziție de partenerii și colaboratorii noștri, astfel că dorim să menționăm câteva aspecte importante:

Scopul prelucrării datelor personale

IQSECURE prelucrează date cu caracter personal în scopul prestării serviciilor și comercializarii echipamentelor din portofoliul nostru, pentru a comunica eficient ofertele, promoțiile și listele noastre de prețuri, pentru a trimite articole și fișiere video informative privind noile tehnologii. Datele personale sunt prelucrate pe toată durata colaborării, până în momentul în care se solicită încetarea folosirii acestora.

Pe scurt, prelucrarea datele personale se realizează în următoarele scopuri:

Categorii de persoane vizate

Prelucrăm datele următoarelor categorii de persoane fizice și juridice: clienți sau potențiali clienți, vizitatorii ai site-ului sau ai blogului nostru, precum și persoanele care au interacționat cu pagina de facebook www.facebook.com/iqsecuresolutions.ro.